Piet van Velzen, Haarlem

Ongeveer 3 jaar geleden kwam ik op de Brouwersvaart in Haarlem wonen. Vanaf die tijd heb ik toenemende gezondheid klachten, onder meer duizeligheid, hoofdpijn, nekklachten, spierpijn en slapeloosheid. Toen ik hier binnen mijn kringen ruchtbaarheid aan gaf, zei een vriend van mij dat ik eens aandacht moest besteden aan de zendmasten, want dat zou de oorzaak van mijn klachten moeten zijn.

Ik heb een woonbioloog laten komen en hij heeft de volgende metingen gedaan; in de huiskamer 3000 microwatt en in de slaapkamer 200 microwatt. De advieswaarden zijn respectievelijk 100 microwatt en 10 microwatt. De zendmasten staan in de van Oosten de Bruinstraat, bovenop het stadhuis aan de Raaks en op de Zijlweg, ik woon dus precies in het brandpunt van de wifi pulsen. De zaak was en is mij wel duidelijk.

Toen ik de ombudsman van o.a. het Haarlems Dagblad benaderde om hulp, besloot hij om mij in mijn flat te bezoeken en toen is de zaak op gang gekomen. Resulterend in een artikel in diverse kranten.

Lees hier het artikel van het Haarlems Dagblad van 11-02-2018.

Dames en heren ‘wordt vervolgd’.