Kees, Haarlem

Sinds het GSM/UMTS-tijdperk heb ik last van elektromagnetische straling. En het wordt alsmaar sterker.  Draadloze technologieën nemen in sterkte en hoeveelheid toe op een schaal die niet meer te bevatten is. Nu komt er Internet of Things (5G), dat zal een impact hebben op onze gezondheid die zijn gelijke niet kent. En we houden het helaas niet tegen. Ook de Haarlemse politiek zal slechts reageren op al de signalen van burgers dat zij er ziek van worden met de mantra: ‘de frequenties opereren binnen de door de gezondheidsraad vastgesteld normen’. Dat is al 15 jaar het standaard antwoord op al mijn pogingen om mensen bewust te maken van de gevaren van deze opgedrongen technologie.

Zelf heb ik mijn woning volledig geïsoleerd met aluminiumfolie en speciale stralingswerende verf en gordijnen om nog enigszins een acceptabel leven te kunnen hebben. Uiteindelijk zal er ook ten opzichte van deze verkeerde technologie een omslagpunt komen. Wetenschappers hebben al in duizenden rapporten aangetoond dat er een duidelijke ‘oorzaak en gevolg’-relatie is tussen draadloze technologieën en allerlei nieuwetijd-ziektes.

Ik heb last van hartkloppingen, vermoeidheid en pieptonen in mijn oor als ik onbeschermd te lang van dichtbij (3 tot 25 meter) wordt blootgesteld aan een draadloos apparaat. Net als met roken werkt het cumulatief. Je kunt jarenlang gebruik maken van je mobiele telefoon en nergens last van hebben en dan ineens begint er zich een hersentumor te ontwikkelen. Er zijn vele schrijnende verhalen te vinden op het internet wereldwijd. En de overheid doet alsof er niets aan de hand is. Struisvogelpolitiek.

Klik hier voor het totaaloverzicht van ervaringen van inwoners.