Anton Spoor, Haarlem

Ik ben in 2010 vrij plotseling, en nog zo gezond als een vis, verhuisd van de Bomenbuurt in Haarlem-Noord naar het Teylerplein in de Amsterdamse buurt. Na 2 jaren reeds kwamen de eerste gezondheidsproblemen. Heftige gezondheidsproblemen. Zowel de huisarts als het ziekenhuis wisten zich geen raad met de klachten. Mijn evenwicht werd steeds  meer instabiel tot het moment dat ik helemaal niet meer mobiel was. Ik viel dagelijks meerdere keren tegen de grond door draaierigheid en misselijkheid.

De huisarts verwees mij naar het Rode Kruis-ziekenhuis. Zij stuurden mij weer naar  naar het AMC voor een onderzoek naar de ziekte van ‘Ménière’. Vervolgens een bezoek aan het UMC in Maastricht, welk ziekenhuis is gespecialiseerd in onderzoek naar deze ziekte. Omdat de aanvallen steeds heftiger en talrijker werden kwam men tot de conclusie dat het de ziekte van ‘Ménière’ niet langer kon zijn.

Hoe nu verder. Ik werd voor de zoveelste keer doorgestuurd naar een neuroloog die uiteindelijk tot de bizarre conclusie kwam dat er een enorm tekort van bloed was. Maar waarom ? Wat was de oorzaak? Ondertussen begon ik door een goede kennis tot het besef te komen dat, nadat ik haar gemeld had dat er nieuwe krachtige antennes boven mijn slaapkamer geplaatst waren, dat die wel eens de oorzaak van alle ellende zouden kunnen zijn. De straling in mijn woning bleek absurd hoog, maar erkenning vinden voor dit probleem is onmogelijk.

Ook slapen werd een steeds groter wordend probleem. Op tijd naar bed, om 3 uur wakker, niet meer kunnen slapen, om 5-6 uur weer proberen. En dit elke nacht weer. Het is slopend! Nu bleek dus dat kanker, vermoedelijk door EMV (elektromagnetische velden) gegenereerd, de oorzaak van zoveel bloedverlies was. Ik ben geopereerd en min of meer hersteld.

Wegens deze antennes ben ik weer verhuisd en ik ervaar, in de paar maanden dat ik er inmiddels woon, wat mijn evenwicht betreft geen noemenswaardige verbeteringen. Het slapen is echter een enorme verbetering, een opluchting. Geen antennes op het dak meer maar waarschijnlijk nog wel wat straling van de buren (wifi). Honderd procent stralingsvrij zal het wel nooit meer worden, maar dat straling de oorzaak van zoveel ellende is staat voor mij vast. Ik heb mijn huisarts gevraagd naar haar kennis over EMV, zij mag zich hierover niet uitlaten (te triest voor woorden).

Klik hier voor het totaaloverzicht van ervaringen van inwoners.