Acties

Acties in Zuid-Kennemerland

Deze website is ontstaan naar aanleiding van de plaatsing van een tijdelijke zendmast tussen een flatgebouw aan de Claus Sluterweg en het Coornhert Lyceum in Haarlem. Er is vervolgens een hoorzitting geweest, er zijn handtekeningen verzameld en er is ingesproken bij de vergadering van de Commissie Beheer. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een Raadsmarkt (voorlichtingsbijeenkomst) over Zendmasten & Gezondheid die op 29 november 2017 heeft plaats gevonden bij de gemeente Haarlem. Verdere informatie hierover is elders op deze website terug te vinden.

Daarnaast willen wij een platform bieden voor andere acties rondom zendmasten in onze regio (gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort). Deze verzamelen wij op de pagina Acties in Zuid-Kennemerland. Wil je ook jouw actie in onze regio op deze pagina vermelden, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Acties Elders in het land

Wij krijgen op onze website regelmatig vragen van mensen over actie-platforms elders in het land. Op de pagina Acties Elders in het land hebben wij deze verzameld. Hier vind je onder andere informatie over andere actiegroepen, voorlichtingsbijeenkomsten, voorbeeldbrieven, posters, flyers, facebookgroepen, petities, etc. Ook jouw aanvullingen zijn welkom. Hier kun je anderen weer mee op ideeën brengen/helpen.